Γιορτή 25ης Μαρτίου 2024

΄΄Η δύναμή σου πέλαγο

κι η θέλησή μου βράχος΄΄

Δ. Σολωμός    

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η σχολική μας εκδήλωση αφιερωμένη στον απελευθερωτικό αγώνα του λαού μας το 1821.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες για την οργάνωση της εκδήλωσης, κ. Δουβάρα Αικατερίνη και κ. Φούντα Βασιλική, ευχαριστούν θερμά και συγχαίρουν τους συμμετέχοντες μαθητές για την υπευθυνότητά τους, το πνεύμα  συνεργασίας  και ομαδικότητας που επέδειξαν, ώστε μέσα από τις αφηγήσεις, τους δραματοποιημένους διαλόγους βασισμένους σε κείμενα του Ρήγα Βελεστινλή και του Διονύσιου Σολωμού και  το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό βοήθησαν τους συμμαθητές τους που παρακολούθησαν την εκδήλωση να εισπράξουν το  διαχρονικό μήνυμα της υπεράσπισης της ελευθερίας.

Ευχαριστούν επίσης τους συναδέλφους, κ. Τσιτσοπούλου Αναστασία για την επιμέλεια των τραγουδιών της χορωδίας που πλαισίωσε ρυθμικά την εκδήλωση, την κ. Ζιώγα για την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον κ. Λιασκώνη για την επιμέλεια του ήχου και της εικόνας.

Ιδιαίτερα πολλές ευχαριστίες στους γονείς των μαθητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στο Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Μαγνησίας για την παραχώρηση των παραδοσιακών στολών που πρόσθεσαν  το χρώμα του παρελθόντος στην εκδήλωση.

Σύνταξη του άρθρου: Δουβάρα Αικατερίνη, ΠΕ02 – Φούντα Βασιλική, ΠΕ02