Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Μετά από ένα απαιτητικό διάστημα διαγωνισμάτων, σήμερα  είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε διάθεση και να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι φιλόλογοι Κοντογεώργου Λουκία και Κόκκαλη Αθανασία, μαθητές και μαθήτριες της Β τάξης και η μουσικός Τσιτσοπούλου Αναστασία με τη χορωδία του σχολείου ετοίμασαν μια ζεστή γιορτή, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών Δουβάρα Αικατερίνης, Φούντα Βασιλικής και Τριανταφύλλου Ελένης.

Η γιορτή είχε απ’ όλα: ύμνους, κάλαντα, χριστουγεννιάτικα έθιμα της Ελλάδας και άλλων χωρών, τραγούδια παραδοσιακά, σύγχρονα, ελληνικά και ξενόγλωσσα, λογοτεχνικά κείμενα, αναφορά σε εικαστικές δημιουργίες σχετικές με τα Χριστούγεννα, αφήγηση, σκετς, χαρά, συγκίνηση, προβληματισμό, νοσταλγία και προσδοκία!

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας πρόσφερε χριστουγεννιάτικα γλυκά στο τέλος της γιορτής και η μέρα έκλεισε με παραδοσιακή μουσική και χορό στο προαύλιο!

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η επίσκεψη της κ. Βελέντζα Π. και της κ. Σιουμπάλα Π. (πρώην Διευθύντρια και Υποδιευθύντρια), οι οποίες, αν και ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στο σχολείο μας την προηγούμενη χρονιά, είναι πάντα δίπλα μας.

Πολλές εγκάρδιες ευχές για υγεία, δύναμη, χαρά και πρόοδο σε όλους τους μαθητές/τριες μας  και τις οικογένειές τους!

Σύνταξη του άρθρου: Τριανταφύλλου Ελένη, ΠΕ06