Ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών στο Γυμνάσιο και το πλαίσιο λειτουργίας του Σχολείου

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διευθύντριας και των εκπαιδευτικών του Σχολείου που διδάσκουν στην Α΄ Γυμνασίου με τους γονείς και κηδεμόνες των νέων μαθητών και μαθητριών μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Μετά το θερμό καλωσόρισμα των γονέων και κηδεμόνων η Διευθύντρια του Σχολείου, κα Μαγδαληνή Θωμά, παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του Σχολείου και ενημέρωσε κατάλληλα τους παρευρισκόμενους γονείς για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου. Στη συνέχεια, παρουσίασε τους εκπαιδευτικούς και αναφέρθηκε με συντομία στα μαθήματα που διδάσκει ο καθένας και η καθεμιά.

Μετά τον λόγο έλαβε εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, κα Γ. Παπαδημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στη λειτουργία του Συλλόγου και κάλεσε τους γονείς να τον υποστηρίξουν όσο πιο ενεργά μπορούν.

Τέλος, οι γονείς κατέθεσαν ερωτήσεις προς τη Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς. Με το πέρας της συνάντησης γονείς και εκπαιδευτικοί άδραξαν την ευκαιρία να γνωριστούν προσωπικά και να συνομιλήσουν.

Η Διευθύντρια και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν στη πρώτη μας συνάντηση και ευελπιστούμε σε μια στενή συνεργασία και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών τους.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ  ΦΟΙΤΗΣΗΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ