Δικαιολογητικά Εγγραφής Α’ Γυμνασίου

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Α’ Γυμνασίου

Για την εγγραφή των Μαθητών στην Α’ Γυμνασίου, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά
[πρέπει να προσκομισθούν στο σχολείο ή να αποσταλούν (υπογεγραμμένα ψηφιακά μέσω gov.gr ή με το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια υπηρεσία) στο mail του σχολείου mail@1gym-lamias.fth.sch.gr, μέχρι την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων]:

1.Φόρμα Στοιχείων Εγγραφής Μαθητή

2.Υπεύθυνες Δηλώσεις  (τρεις) Γονέα/ Κηδεμόνα που θα αφορούν:

a. Tην κηδεμονία και την ενημέρωσή του για τη φοίτηση του/της μαθητή/τριας από το σχολείο.

b. Tην έγκριση ανάρτησης φωτογραφιών του μαθητή/τριας από δράσεις του σχολείου μας στην ιστοσελίδα μας, Tην συναίνεση στους περιπάτους πεζή και Tην πρόωρη αποχώρηση του/της μαθητή/τριας από το σχολείο σε περίπτωση τροποποίησης του ωρολογίου προγράμματος.

c. Την παραλαβή μαθητή/τριας σε έκτακτη ανάγκη

Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή έχει συντελεσθεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλουν και οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά τους στοιχεία.

3.Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Στην περίπτωση αυτή, το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, ώστε να καταχωρίζονται τα στοιχεία του/της που ορίζονται στο άρθρο 11.
Για τους/ τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.

Έως 30 Σεπτεμβρίου πρέπει να προσκομισθεί επίσης και το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (θα συμπληρωθεί από γιατρό και μπορεί να το φέρει και ο μαθητής/τρια στο σχολείο)

Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις, η Φόρμα Στοιχείων και το Ατομικό Δελτίο Υγείας, θα σας δοθούν από το σχολείο ή μπορείτε να τα κατεβάσετε παρακάτω:  

ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ/ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΠΕΖΗ/ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΜΑΘΗΤΩΝ-ΣΕ-ΕΚΤΑΚΤΗ-ΑΝΑΓΚΗ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ