Ψηφιακό Σχολείο

Ψηφιακό σχολείο

Ιστότοπος Σχολικών Βιβλίων σε ψηφιακή μορφή του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Την «Πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου» ακολούθησαν τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Λαμίας και στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, για τα παιδιά γυμνασίου, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 18-03-2017.

2h [phoca  images]  3h [phoca  images]

Πορεία η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2017, ξεπεράστηκε και λύθηκε ο «Γόρδιος Δεσμός» στον Περιφερειακό Διαγωνισμό και πέρασαν από την «Πύλη» του θριάμβου, καθώς οι ομάδες (και οι δύο) του 1ου Γυμνασίου Λαμίας κατέλαβαν την 21η και 23η θέση, ανάμεσα σε 151 γυμνάσια απ? όλη την Ελλάδα (μπροστά απ? όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας).

4h [phoca  images]  5h [phoca  images]

Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας έδωσε η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Δήμου  Λαμιέων και προσωπικά της κας Αργύρη Παρασκευή (Βίβιαν), Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με την υπόσχεση προσπάθειας εξεύρεσης πόρων για δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού (2 ρομπότ και ενός βιντεοπροβολέα) για τη διευκόλυνση, συνέχιση και υλοποίηση τέτοιων ενεργειών ? προγραμμάτων στο χώρο του σχολείου μας.

 6h [phoca  images]  8h [phoca  images]

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τον εκπαιδευτή των παιδιών, των ομάδων του 1ου Γυμνασίου Λαμίας Θεοδώρου Χρήστο καθηγητή Πληροφορικής ΠΕ19 για τη συνεχή προτροπή και επίβλεψη σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού όλων των παιδιών, καθώς επίσης και τον Διευθυντή του σχολείου Δαφνά Ιωάννη που υλοποιεί σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους του 1ου Γυμνασίου Λαμίας καινοτόμα προγράμματα.  

1ος Αγωνιστικός Γύρος μπορείτε να δείτε την πρώτη προσπάθεια των παιδιών

και 2ος Αγωνιστικός Γύρος τη δεύτερη προσπάθεια των παιδιών του σχολείου μας.

Κύλιση στην Αρχή
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com